mutilcemiz.net "Mut, Mersin, Mut'tan Haber, Mutlular"
Üyelik Takvim Üye listesi TAKIM Arama Sıkça Sorulan Sorular Anasayfaya Anasayfaya

Merhaba Hoş Geldiniz, "mutilcesi.net" Size Hoş Vakitler Diler!

mutilcesi mutlular mutilcesi mutlular mutilcesi mutlular mutilcesi mutlular
mutilcemiz.net "Mut, Mersin, Mut'tan Haber, Mutlular" » MUTLU OLMAK AYRICALIKTIR - TANITIM » Yöremiz » Dünden Bugüne Her Yönüyle MUT » Resmi Makamlar » Kaymakamlik » Kaymakam Osman YENİDOĞAN'dan Kurban Bayramı Mesajı... » Merhaba Misafir [Giriş yap|Üye ol]
Son Mesaj | Birinci Okunmamış Mesaj Yazıcı önizlemesi | Arkadaşına gönder | Konuyu Favorilerine Ekle
Yeni konu Aç Cevap yaz
Sayfanın Sonuna Gıt Kaymakam Osman YENİDOĞAN'dan Kurban Bayramı Mesajı...
Yazan
Mesaj « Önceki konu | Sonraki Konu »

Adabey
Admin

images/avatars/avatar-10.jpg

Üyelik Tarihi 31.05.2007

Cinsiyetiniz?: Bay

Nereden: Avrupa

İlgi alanı: Insan, Mut, Müzik, Internet

Meslek: Sosyal Pedagog/Danışman

Oylama: 
10 Oylar) - Ortalama: 8,90

Rütbesi: 43 [?]
Tecrübe Puanları: 3.335.910
Sonraki Rütbe: 3.609.430

273.520Tecrübe puanı

Kaymakam Osman YENİDOĞAN'dan Kurban Bayramı Mesajı... Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil
Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın Başına Git Sayfanın Sonuna Gıt

Kurban Bayramı'nın tüm Mut Halkına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Bayram günleri sevgi, saygı ve mutluluğun çoğaldığı, kardeşlik, dostluk, barış, birlik-beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının pekiştiği müstesna günlerdir.

Bayram günlerinde aile, akraba ve dostlarla bayram sevincini paylaşırken; engelli, muhtaç ve yalnız vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın, şehit ailelerinin ve gazilerimizin de hatırlanması gerektiğini vurgulamak isterim.
İlçemizde de Kurban Bayramının hoşgörü, dostluk, kardeşlik, sevgi ve saygı ikliminde kutlanmasını temenni ediyorum.

Bu vesile ile vatandaşlarımızın bayramını huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbirin alındığını ifade etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm Mut Halkının Kurban Bayramını kutluyorum. Sağlık, huzur, mutluluk ve güven içinde bir bayram geçirmelerini diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Adabey's Signatur

26.11.2009 21:07 Adabey  offline e-Mail gönder Adabey isimli üyeye Web sayfasıAdabey Adabey isimli üyenin mesajlarını ara Arkadas listene  Adabey al isimli üyenin msn Profilini  Adabey göster Paylaş

Dal görünümü | Normal
Seçiniz:
Yeni konu Aç Cevap yaz
mutilcemiz.net "Mut, Mersin, Mut'tan Haber, Mutlular" » MUTLU OLMAK AYRICALIKTIR - TANITIM » Yöremiz » Dünden Bugüne Her Yönüyle MUT » Resmi Makamlar » Kaymakamlik » Kaymakam Osman YENİDOĞAN'dan Kurban Bayramı Mesajı...

Webmasterim.Com

Web Stats Güzel Siteler