Rütbesi: 15 [?]
Tecrübe Puanları: 6.218
Sonraki Rütbe: 7.465
Güzele Güzel Çirkine Çirkin
GÜZELE GÜZEL ÇİRKİNE ÇİRKİN
Değerli okuyucularım, İster kızalım ister sevelim, elbette güzel şeyler oluyor. Olması da lazım. Hani Başbakanımız "Askerlik yan gelip yatılacak yer değil" dedi ya onun için yazıyorum. Hükümette olmakta yan gelip yatacak yer değil elbette, yol yapılacak.
Bazı arkadaşlar eskiden böyle yol yapılmazdı dediler aklıma geldi, Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna yol 1950 lerden sonra yapıldı ama o zamanlar Mut'ta araba sayısı onu geçmezdi, şimdi adamdan çok araba var, imkan var, elbette yapılacak. Kısacası yan gelip yatılmayacak. Benim söylemeye çalışacağım şey yukarda yazdıklarım değil. Kısa zaman önce ilçenin ortasından geçen ana asfalta asfalt döküldü eğer asfaltsa. İlçe içerisine böyle asfalt dökmeyin kardeşim. Hiç mi Mersin'e gitmediniz? Erdemli'ye girerken adı neyse işte öyle asfalt dökün. Hiç olmazsa yürümemiz kolaylaşır. Sertavul'un ortasına da aynı asfaltı döktüler, yolda yürüyemez olduk. Ayaklarımızı çakıllar deliyor. Arabalar giderken attıkları taş iş yerlerinin camını kırıyor. ALLAH esirgesin insana tutsa ne olur bilemem. Bunları ben kendi kafamdan uydurmuyorum. Vatandaş böyle söylüyor. Bende yapanlara duyurmak için yazıyorum. Eğer duyarlarsa, okuma alışkanlıkları varsa diyor herkese saygılar sunuyorum.
USANDIK DOĞRUSU
"Ey Çetin neden usandın?" diyebilirsiniz. Usandık çünkü elektrik kesintisinden usandık, sabahtan akşama kadar kesinti olur mu? Üstelik Temmuz ayının sonu gelmiş hala akşama kadar elektrik kesintisi oluyor, dolaplardaki yemekler, yiyecekler bozuluyor. Ne yaparsanız yapın zamanında yapın inanın yaptığınız işten sevineceğimizin yerine kızıyoruz çünkü işiniz zamansız. YETER ARTIK Elektriğimizi kesmeyin. Sizden usanmaya başladık.
MERAKLILARA UYARI
Bazı meraklılar gördüğü veya bildiği çocuğu görünce seveceği yerde ilk aklına gelen şu imtihandan ne sonuç aldın. Tabiî ki iyi olanlar hemen gururla söylüyor, Ya iyi olmayanlar üzülüyor diyemiyor ve çok kızıyor sana ne diyor. Öyleyse çok yakının olmasa sorma veya biraz konuştuktan sonra sor. Sana ne diyeceksin inanırmısın bu konuda da çok talep var yaz diye bende ondan yazdım.
Rütbesi: 36 [?]
Tecrübe Puanları: 964.866
Sonraki Rütbe: 1.000.000
Cevap: Güzele Güzel Çirkine Çirkin
Vatandaşlarımız her zaman en iyi ve güzel hızlı verilecek hizmete layıkdır,ama biraz garibime gitti bakım çalışması olabilir elektirik kesintisi dicem ama
yakında elektirik santralımız var ve rüzgardan enerjide üretiyoruz,dagıtımdamı
tek'demi arıza var bu sıcaklarda daha itinalı olmalı idareciler ve yöneticiler,gündeme getiren yazan ve emegi geçen herkese teşekürler sorunların çözülmesi dilegiyle dostça kalın.